ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ – GOOGLE MAP    (+30)23520.61431

Αξιοθέατα

ΔΙΟΝ

Η ιετή πόλη των αρχαίων Μακεδόνων, αφιερωμένη στον Δία και στους δώδεκα θεούς, είναι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο. Από εκεί ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος την εκστρατεία του προς την Ασία. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Πάρκο και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Σε πολύ κοντινή απόσταση, μπορείτε να επισκεφθείτε τους καταράκτες της Ορλιάς και να κολυμπήσετε.

ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Το παραδοσιακό χωριό που βρίσκετε 6 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο, είναι το σημείο εκκίνησης για τις εξορμήσεις στα στον Όλυμπο.

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

Ένας παραδοσιακός οικισμός από παλία πέτρινα σπίτια, παραδοσιακά δρομάκια, τουριστικά μαγαζάκια και παραδοσιακές ταβέρνες είναι 22 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο.

ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

To μεσαιωνικό οχυρό των Σταυροφόρων, χτίστηκε στην περίοδο από 1204 μχ ως 1222 μχ και προσφέρει θέα την κοιλάδα της Πιερίας αλλά και τον Όλυμπο

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ

Η πρωτεύουσα της Πιερίας είναι 16 χλμ από το ξενοδοχείο. Με μεγάλη αγορά και πολλές επιλογές για ψώνια, καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε την διασκέδασή σας. Η παραλία της προσφέρει αγορά αλλά και νυχτερινή ζωή.