ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ – GOOGLE MAP    (+30)23520.61431

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ο Όλυμπος, είναι το υψηλότερο βουνό της Ελλάδας, προστατευόμενο μνημείο παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς και παγκοσμίου φήμης κατοικία των 12 αρχαίων Θεών.

Το εξαιρετικό μικροκλίμα που δημιουργείται από τον ορεινό όγκο και την θαλάσσια αύρα των ακτών της Πιερίας, αποτελούν ιδανικό τόπο διακοπών για τουρίστες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Για τουρίστες που αναζητούν τον ήλιο χωρίς καύσωνα, κρυστάλλινα νερά και περιηγητικές εκδρομές για την εξερεύνηση του φυσικού κάλους και των ιστορικών αρχαιοτήτων της περιοχής.

Για τους επισκέπτες που επιλέγουν διακοπές υψηλών προδιαγραφών στη θάλασσα, υπηρεσίες ψυχικής και σωματικής αναζωογόνησης αλλά και ιατρικής ανάπλασης, τα ξενοδοχεία του Group “REA HOTELS” βρίσκονται στην ιδανική τοποθεσία:

Το “Dion Palace Resort ”, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή Γρίτσα, στους πρόποδες του Ολύμπου, πρώτο στην παραλία. Διαθέτει 196 σύγχρονα δωμάτια, bungalows και σουίτες, εξαιρετικούς χώρους εστίασης και μπαρ, τρεις πισίνες και μία παιδική, θαυμάσιους κήπους σε έκταση 46.000 τ.μ.

Το “Olympian Bay Resort”, είναι ένα συγκρότημα ξενοδοχείου και μπάνγκαλοουζ, τεσσάρων αστέρων, πρώτο σε μια εξαιρετική παραλία με κρυστάλλινη θάλασσα. Αναπτύσσεται μέσα με καταπράσινους κήπους, κάτω από τον Όλυμπο. Διαθέτει ένα κεντρικό κτίριο 4 ορόφων με 124 δωμάτια και επτά κτίρια μπάνγκαλοουζ με 140 συνολικά δωμάτια.

Το “SPA – Beauty & Plastic Surgery Center”, καλύπτει μια έκταση περίπου 1.200 τ.μ και είναι ένα από τα πιο σύγχρονα Κέντρα Ομορφιάς στην Ελλάδα. Διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και επιστημονικό διευθυντή, τον διακεκριμένο πλαστικό χειρουργό, Γεώργιο Σεβλιάδη. Προσφέρει όλες τις υπηρεσίες SPA και επιπλέον, υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής, με ή χωρίς νυστέρι, για το πρόσωπο και το σώμα. Μοναδικό για Ιατρικό Τουρισμό.

Το “Olympus Congress & ΕxpoCenter”, είναι toμεγαλύτερο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο που ανεγείρεται στην περιοχή του Πιερικού Ολύμπου. Διαθέτει για τις ξενοδοχειακές του ανάγκες, το «Olympian Bay Resort», το οποίο αναπτύσσεται στο ίδιο οικόπεδο. Μέχρι την ολοκλήρωσή του, ο Όμιλος «REA HOTELS” παρέχει υπηρεσίες συνεδριακού τουρισμού και επιλεγμένων κοινωνικών εκδηλώσεων στους συνεδριακούς χώρους των ξενοδοχείων «Dion Palace» και “OlympianBay”.